fbpx

Ftesë për ofertë: Furnizim dhe implementim të Serverëve – Data Qendrën

By: admin0 comments

Data e hapjes për ofertim:  02.03.2021Data e mbylljes për ofertim: 15.03.2021 Agjencioni për financim në Kosovë – AFK fton të gjitha kompanitë shërbyese të interesuara të paraqesin ofertat e tyre për paisjet përkatese teknologjike, softverët, shërbimet dhe...

Lexo më shumë

Ftesë për ofertë: Sigurimi i shëndetit grupor

By: admin0 comments

Titulli i ofertës: “Sigurimi i shëndetit grupor”Data e hapjes për ofertim:  02.02.2021Data e mbylljes për ofertim: 10.02.2021 Agjencioni për financim në Kosovë – AFK fton të gjitha Kompanitë e...

Lexo më shumë

Shpallje për ofertë: Blerje e paisjeve teknologjike – Tablet

By: admin0 comments

Titulli i ofertës: “Blerje e paisjeve teknologjike – Tablet”Data e hapjes për ofertim: 16.01.2021Data e mbylljes për ofertim: 25.01.2021 Agjencioni për financim në Kosovë – AFK fton të gjitha...

Lexo më shumë

Shpallje për ofertë: Furnizimi i AFK-së me material për zyre

By: admin0 comments

Titulli I ofertës:  Furnizimi i AFK-së me material për zyre   Data e hapjes për ofertim:  04.12.2020Data e mbylljes për ofertim: 11.12.2020 Agjencioni për financim në Kosovë – AFK...

Lexo më shumë

FTESË PËR OFERTIM TË FURNIZIMIT ME MATERIAL PROMOCIONAL PËR FUNDVIT

By: admin

Agjencioni për financim në Kosovë- AFK, fton kompanitë shitëse të interesuara të paraqesin ofertat e tyre për “Material promocional për fundvit” me specifikat si në vijim: Notes 20×13.5cm Kopertina...

Lexo më shumë

Vendimi i qeverisë për 3 komunat e prekura nga Covid-19

By: admin

Të nderuar klientë, Bazuar në vendimin e Qeverisë së Kosovës për të ndaluar hyrjet dhe daljet në 3 komunat e prekura nga Covid-19 (Klinë, Viti dhe Malishevë) me qëllim të...

Lexo më shumë