fbpx
info@afkonline.org / +383 48 42 42 42

FTESË PËR OFERTIM TË FURNIZIMIT ME MATERIAL PROMOCIONAL PËR FUNDVIT

By: admin

Agjencioni për financim në Kosovë- AFK, fton kompanitë shitëse të interesuara të paraqesin ofertat e tyre për “Material promocional për fundvit” me specifikat si në vijim: Notes 20×13.5cm Kopertina...

Lexo më shumë

Vendimi i qeverisë për 3 komunat e prekura nga Covid-19

By: admin

Të nderuar klientë, Bazuar në vendimin e Qeverisë së Kosovës për të ndaluar hyrjet dhe daljet në 3 komunat e prekura nga Covid-19 (Klinë, Viti dhe Malishevë) me qëllim të...

Lexo më shumë