fbpx

EKSPRES KREDI
deri në 3,000 EUR
veç me letërnjoftim!

68,734,755 €

Portfolio aktive

26,751

Klientë aktiv

29

Numri i degëve

1999

Viti i themelimit

Produktet kreditore

Shërbimet tona janë në dispozicion për të gjithë, duke ofruar zgjidhje për çdo situatë!
Përzgjedh shërbimin financiar që të pështatet dhe merr paratë brenda ditës.

Ekspres kredi

Ky produkt kreditor ju ofrohet klientëve që nuk ofrojnë kolateral – vetura.

Lexo më shumë

Kredi për biznes

Produkti i kredisë për biznes është i përcaktuar për mikro ndërmarrjet dhe ndërmarrjet e vogla/ sipërmarrësit privat që janë të involvuar në shërbime të ndryshme...

Lexo më shumë

Kredi për bujqësi

Produkti i kredisë për bujqësi është në dispozicion të mikro fermerëve dhe fermerëve të vegjël, si dhe të atyre që janë të përfshirë në biznesin bujqësor (mbjellje, prodhuesit e qumështit...

Lexo më shumë

Kredi për gratë ndërmarrëse

Produkti i kredisë për gratë ndërmarrëse është i përcaktuar për mikro ndërmarrjet dhe ndërmarrjet e vogla/ sipërmarrëset private...

Lexo më shumë

Kredi për nevoja familjare

Ky produkt kreditor është i përcaktuar për klientët që kanë paga të mira nga puna e qëndrueshme apo biznesi aktiv...

Lexo më shumë

Kredi e gjelbër

Ky produkt kreditor është i përcaktuar për klientët që kanë pagë nga puna e qëndrueshme apo biznesi aktiv, me qëllim të financimit të projekteve dhe /ose komponentëve të projektit...

Lexo më shumë

Kredi për regjistrim të automjetit

Ky produkt kreditor është i përcaktuar për klientët që kanë të ardhura të rregullta nga puna e qëndrueshme apo biznesi aktiv...

Lexo më shumë

Kredi për renovim

Ky produkt kreditor është i përcaktuar për klientët potencial që kanë paga të mira nga puna e qëndrueshme apo biznesi aktiv, dhe që kanë për qëllim që kredinë ta përdorin për riparime në shtëpi.

Lexo më shumë

Pse klientët e zgjedhin AFK-në

Me 20 vjet përvojë dhe me rreth 200 analistë kreditor në shërbimin tuaj që operojnë në mbarë territorin e Kosovës, AFK është zgjedhja e më shumë se 20,000 klientëve aktiv.

Specialistë të dedikuar

AFK operon me rreth 150 analistë kreditor në mbarë territorin e Kosovës ku shumica e të cilëve kanë më shumë se 10 vjet përvojë pune.

Apliko për kredi

Jemi aty ku jeni ju

AFK operon në mbarë territorin e Kosovës me gjithsejt 29 lokacione ku mund të shërbeheni nga stafi ynë profesional dhe mikpritës.
Ju mirëpresim!

Rrjeti ynë

20 vjet përvojë

AFK është themeluar nga
programi amerikan Mercy Corps
në vitin 1999 dhe deri sot ka
shërbyer mbi 100,000
klientë në Kosovë.

Lexo më shumë

Storjet e suksesit

Fuqizimi financiar i klientëve tanë është prioriteti ynë.

“Jam kliente e AFK-së për shumë vite.
Dëshiroj tu falenderohem për korrektësinë, mbështetjen dhe mikpritjen e stafit të AFK-së.”

Lumnije Halimi

“AFK janë korrekt, shumë të shpejtë në përgjigje dhe të saktë në informata.
Përveç asaj më kanë mbështetë edhe me këshilla shtesë në aspektin financiar.”

Luan Berisha

Partnerët

biblogo
orchardlogo
eblogo
symbiotics
coopest
teblogo
triplejumplogo
efselogo
parnterlogo
crystal
iokologo
responsalogo
logofondi

Shpalljet dhe zhvillimet e reja

Njoftohuni për zhvillimet më të reja, duke përfshirë edhe shpallje për vende të lira pune, ankande, ofertime etj.

afk / unionnet - westernunion partnership

Njoftim: Marrëveshje Bashkëpunimi midis AFK dhe Unionnet/Western Union për Pagesat e Kësteve të Kredisë

June 3, 2024by

Agjencioni për Financim në Kosovë (AFK) dhe Unionnet/Western Union kanë kënaqësinë të njoftojnë për...

Lexo më shumë

Ftesë për ofertim: Angazhim i Auditorit me detyrë specifike për departamentin e TI-së

May 23, 2024by

Titulli i ofertës: “Angazhim i Auditorit me detyrë specifike për departamentin e TI-së”Data e...

Lexo më shumë

Ftesë për ofertim për Auditimin e Jashtëm të AFK-së për vitin 2024

May 21, 2024by

Nr. Referencës 05/24 Agjencioni për Financim në Kosovë (AFK), institucion i suksesshëm mikrofinanciar, fton...

Lexo më shumë

Ftesë për ofertim: “Polisë e Sigurimit BBB – Bankers Blanket Bond Insurance Policy”

May 7, 2024by

Titulli: “Polisë e Sigurimit BBB – Bankers Blanket Bond Insurance Policy”Data e hapjes për...

Lexo më shumë

Ftesë për ofertim: Auditim të jashtëm të AFK-së

May 3, 2024by

Nr. Referencës 05/24 Agjencioni për Financim në Kosovë (AFK), institucion i suksesshëm mikrofinanciar, fton...

Lexo më shumë

Është kënaqësi të ju shërbejmë

Prioriteti ynë është të ju shërbejmë mirë, shpejtë dhe me dinjitet, pa dallim moshe, race, gjinie, etnie, religjioni etj.

Financim i shpejtë

Nëse keni nevojë për financim, mos hezitoni sepse ne jemi këtu që t’ua bëjmë procesin sa më të lehtë.

Apliko online për kredi

Ankesa dhe sugjerime

Sugjerimet, lavdatat dhe ankesat tuaja janë ato që na bëjnë të punojmë çdo ditë drejt përmirësimit të shërbimeve tona.

Plotësoni formën

Na thërrisni

+383 39 42 42 42

lnfo@afkonline.org

Na kontaktoni