fbpx

Na kontaktoni

Plotësoni formën më poshtë dhe ne do të ju përgjigjemi brenda ditës.


  Jemi në shërbimin tuaj

  Prioriteti ynë është të ju shërbejmë mirë, shpejtë dhe me dinjitet, pa dallim moshe, race, gjinie, etnie, religjioni etj.

  Zyra qëndrore

  Rr. Lidhja e Prizrenit nr.1
  Pejë
  Tel: +383 39 42 42 42

  Call Center

  +383 48 42 42 42

  (Whatsapp + Viber)

  Ankesa dhe sugjerime

  0800 24 444

  (telefono pa pagesë)