fbpx

Mundësi punësimi

Nëse dëshironi të aplikoni, zgjedhni konkursin për cilin jeni të interesuar dhe plotësojeni aplikacionin për punësim.

Vend i hapur pune: Analist/e Kreditor/e (Deçan)