fbpx

 

Informata rreth Ekspres Kredisë

Targeti:
Ky produkt kreditor ju ofrohet klientëve që nuk ofrojnë kolateral – vetura.

Qëllimi i kredisë:
Produkti është dizajnuar për të ofruar zgjidhje të shpejta. Aplikimi dhe aprovimi i kredisë do të jenë të shpejta për t`u përgjigjur nevojave urgjente të klientëve.

  • Shuma e kredisë: Nga 50 deri në 3,000€.
  • Afati i kthimit: Maksimum 36 muaj.

Apliko online dhe njëri prej analistëve tonë kreditor do ta plotësojë kërkesën tuaj brenda orës.

Apliko për kredi