fbpx

 

Informata rreth kredisë për renovim të shtëpisë apo dyqanit

Targeti:
Ky produkt kreditor është i përcaktuar për klientët potencial që kanë paga të mira nga puna e qëndrueshme apo biznesi aktiv, dhe që kanë për qëllim që kredinë ta përdorin për riparime në shtëpi.

Qëllimi i kredisë:
Blerje e materialit ndërtimor, riparim të sistemit të ujit, riparim i çatisë, blerje e dyerve dhe dritareve të reja, etj.

 

  • Shuma e kredisë: Maksimum 25,000€.
  • Afati i kthimit: Maksimum 60 muaj.

Apliko online dhe njëri prej analistëve tonë kreditor do ta plotësojë kërkesën tuaj brenda orës.

Apliko për kredi