fbpx

Ftesë për ofertim për blerje të veturave

January 17, 2023by

Titulli: “Ofertë për blerje të veturave”Data e hapjes për ofertim: 17/01/2023Data...

Read more

Ftesë për ofertim për blerje të veturave

December 21, 2022by

Titulli: “Ofertë për blerje të veturave” Data e hapjes për ofertim:...

Read more

Ftesë për ofertim për blerje dhe mirëmbajtje të gjeneratorëve

December 13, 2022by

Titulli: “Blerje dhe mirëmbatje të gjeneratorëve”Data e hapjes për ofertim: 13/12/2022Data...

Read more

Ftesë për ofertë për blerje dhe mirëmbajtje të gjeneratorëve

November 29, 2022by

Titulli: “Blerje dhe mirëmbajtje të gjeneratorëve” Data e hapjes për ofertim:...

Read more

Ftesë për ofertë për furnizim me material promocional për fundvit

October 24, 2022by

Titulli: “Furnizimi me material promocional për fundvit”Data e hapjes për ofertim:...

Read more

Ftesë për ofertë për sigurimin e parave në kasafortë

September 28, 2022by

Titulli: “Ofertë për Sigurimin e Parave në Kasafortë” Data e hapjes...

Read more

Ftesë për ofertë për blerje të veturave

September 28, 2022by

Titulli: “Ofertë për blerje të veturave”Data e hapjes për ofertim: 28/09/2022Data...

Read more

Njoftim për shitje përmes ankandit publik

July 5, 2022by

Në mbështetje të dispozitave të Ligjit mbi Procedurën Përmbarimore, meqëllim të...

Read more

Ftesë për ofertë: Auditim të jashtëm të AFK-së

May 22, 2022by

Shkarko PDF: SHQIP / ENG Agjencioni për Financim në Kosovë (AFK),...

Read more

Ftesë për ofertë: Auditim të jashtëm të AFK-së

May 10, 2022by

Agjencioni për Financim në Kosovë (AFK), institucion i suksesshëm mikrofinanciar, fton...

Read more