fbpx

Ftesë për ofertim: Furnizimi me material promocional për fundvit

October 26, 2023by

Titulli i ofertës: “Furnizimi me Material Promocional për fundvit”Data e hapjes për ofertim:  26/10/2023Data e mbylljes për ofertim:  03/11/2023...

Read more

Ftesë për ofertim për Sigurimin e Parave në Kasafortë

October 23, 2023by

Titulli: “Ofertë për Sigurimin e Parave në Kasafortë”Data e hapjes për ofertim: 23/10/2023   Data e mbylljes për ofertim:...

Read more

NJOFTIM PËR SHITJE PËRMES ANKANDIT PUBLIK

October 17, 2023by

Në mbështetje të dispozitave të Ligjit mbi Procedurën Përmbarimore, me qëllim të shlyerjes së obligimeve të debitorëve sipas urdhërit...

Read more

NJOFTIM PËR SHITJE PËRMES ANKANDIT PUBLIK

October 5, 2023by

Në mbështetje të dispozitave të Ligjit mbi Procedurën Përmbarimore, me qëllim të shlyerjes së obligimeve të debitorëve sipas urdhërit...

Read more

NJOFTIM PËR SHITJE PËRMES ANKANDIT PUBLIK

August 28, 2023by

Në mbështetje të dispozitave të Ligjit mbi Procedurën Përmbarimore, me qëllim të shlyerjes së obligimeve të debitorëve sipas urdhërit...

Read more

Ftesë për ofertim: Furnizim me rafte metalike me mekanizëm të mbylljes me çelës

August 22, 2023by

Titulli i ofertës: “Furnizim me rafte metalike me mekanizëm të mbylljes me çelës”   Data e hapjes për ofertim:...

Read more

NJOFTIM PËR SHITJE PËRMES ANKANDIT PUBLIK

July 26, 2023by

Në mbështetje të dispozitave të Ligjit mbi Procedurën Përmbarimore, me qëllim të shlyerjes së obligimeve të debitorëve sipas urdhërit...

Read more

Ftesë për ofertim: Shërbime për SNRF 9

May 31, 2023by

Titulli I ofertës: “Shërbime për SNRF 9”Data e hapjes për ofertim: 31/05/2023Data e mbylljes për ofertim: 15/06/2023 Agjencioni për...

Read more

Ftesë për ofertim për furnizim me rafte metalike me mekanizëm të mbylljes me çelës

May 30, 2023by

Titulli i ofertës: “Furnizim me rafte metalike me mekanizëm të mbylljes me çelës” Data e hapjes për ofertim: 30/05/2023Data...

Read more

Ftesë për ofertim: Zgjerimi I Infrastrukturës Ekzistuese në vendin e rikthimit nga fatkeqësitë (DR Site) dhe Zgjerim të rrjetës në zyrën qendrore

May 16, 2023by

Titulli I ofertës: “Zgjerimi I Infrastrukturës Ekzistuese në vendin e rikthimit nga fatkeqësitë (DR Site) dhe Zgjerim të rrjetës...

Read more