fbpx

Shpallje për ofertë: Blerje e paisjeve teknologjike – Tablet

January 16, 2021by

Titulli i ofertës: “Blerje e paisjeve teknologjike – Tablet”Data e hapjes për ofertim: 16.01.2021Data e mbylljes për ofertim: 25.01.2021...

Read more

Shpallje për ofertë: Furnizimi i AFK-së me material për zyre

December 3, 2020by

Titulli I ofertës:  Furnizimi i AFK-së me material për zyre   Data e hapjes për ofertim:  04.12.2020Data e mbylljes...

Read more

FTESË PËR OFERTIM TË FURNIZIMIT ME MATERIAL PROMOCIONAL PËR FUNDVIT

November 19, 2020by

Agjencioni për financim në Kosovë- AFK, fton kompanitë shitëse të interesuara të paraqesin ofertat e tyre për “Material promocional...

Read more

Vendimi i qeverisë për 3 komunat e prekura nga Covid-19

March 16, 2020by

Të nderuar klientë, Bazuar në vendimin e Qeverisë së Kosovës për të ndaluar hyrjet dhe daljet në 3 komunat...

Read more