fbpx
info@afkonline.org / +383 48 42 42 42

Vendimi i qeverisë për 3 komunat e prekura nga Covid-19

By: admin

Të nderuar klientë, Bazuar në vendimin e Qeverisë së Kosovës për të ndaluar hyrjet dhe daljet në 3 komunat e prekura nga Covid-19 (Klinë, Viti dhe Malishevë) me qëllim të...

Lexo më shumë