Të nderuar klientë,

Ju njoftojmë se nga sot fillon puna në degët tona në Klinë dhe Viti me orar të shkurtuar nga ora: 09:00 – 15:00.

Telefoni kontaktues për degën e Klinës është: 039 471 337
Telefoni kontaktues për degën e Vitisë është: 049 760 830

Faqja zyrtare në FB: https://www.facebook.com/AFKmikrokredi/
Faqja zyrtare në WEB: www.afkonline.org