Të nderuar klientë,

Bazuar në vendimin e Qeverisë së Kosovës për të ndaluar hyrjet dhe daljet në 3 komunat e prekura nga #Covid19 (Klinë, Viti dhe Malishevë)
me qëllim të parandalimit të shpërndarjes së virusit, degët e AFK në këto tri komuna nuk do të punojnë deri në vendimin e rradhes nga Qeverisë së Kosovës.
Të gjithë degët tjera të AFK do të jenë funkisonale dhe në dispozicionin e klientëve deri ne njoftimin e rradhës.

Ju rekomandojmë që të vizitoni faqën tonë në rrjetet sociale si dhe te vizitoni webfaqen tonë, ku ju mund të informoheni më
shumë për ofertat tona si dhe të aplikoni online për kredi!


AFK-ja shpreson që kjo gjendje të kaloj sa më shpejtë, lehtësisht dhe pa pasoja!
Luteni të gjithë për kujdes të shtuar për shëndetin tuaj dhe të tjerëve përreth jush!


Faqja zyrtare në FB: https://www.facebook.com/AFKmikrokredi/
Faqja zyrtare në WEB: www.afkonline.org