• Tërtaqi i ri me kredi plus grant nga donatorët
  • AFK në bashkëpunim me BE-në dhe EBRD-në ndihmon bujqit të cilët përtrijnë pajisjet e tyre bujqësore, duke dhënë grant prej 10 për qind të shumës së kredisë të marrë nga ne.
  • Për kredi të tjera bujqësore AFK ka hequr koston administrative dhe ka rritur fleksibilitetin në kthim.
  • Pasi për të marrë donacionin apo grantin, janë disa kushte që duhet plotësuar, ju duhet që me rastin e aplikimit për kredi të keni edhe specifikimet teknike të mjetit tuaj të motorrizuar dhe një deklaratë të shpenzimeve tuaja të naftës më parë.
  • Një këshilltar i joni do ju ndihmojë gjatë procesit, dhe që në fillim të aplikimit ju do të njoftoheni se a do të merrni grantin dhe sa do të jetë kostoja e kredisë.
  • Në këtë projekt të emëruar KoSEP janë të përfshirë: AFK-ja, Bashkimi Evropian, Qeveria Norvegjeze dhe Banka Evropiane për Zhvillim dhe Rindërtim.
Na ndiqni në: